Injektionsbehandlingar

Behandlingar

Vi erbjuder flera injektionsbehandlingar på vår klinik i Uppsala. Behandlingar som fungerar muskelavslappnande, återfuktande och som minskar rynkor och linjer. Du får alltid träffa en specialutbildad sjuksköterska inför en behandling så att det känns tryggt och säkert för dig. Vi ser även till att du förstår hur behandlingen kommer att gå till och vilket resultat du kan förvänta dig.

Kontakta oss för att boka in en injektionsbehandling


Muskelavslappnande 

Vi erbjuder en vanlig muskelavslappnande injektionsbehandling som använts länge inom den estetiska vården. Den injiceras i ansiktsmuskler för att tillfälligt skapa en avslappnande effekt vilket resulterar i synbart minskade rynkor och linjer.

Det muskelavslappnande ämnet hindrar tillfälligt nervimpulsen som får muskeln att dra ihop sig. Det resulterar i sin tur till slätare hud på de områden där du fått behandling. Vanligtvis ser man effekten av behandlingen cirka 2 - 3 dagar efter injektionerna. Resultatet varar i upp till 5 månader.


Behandling för återfuktning av huden

För att förbättra hudkvaliteten och återfuktningen kan man injicera en tunnflytande gel som består av hyaluronsyra – ett naturlig ämne som finns i vår hud. Syran binder fukt vilket håller huden mjuk och återfuktad. Med stigande ålder minskar den naturliga hyaluronsyran i huden. Vår behandling bidrar till att återuppbygga fuktbalansen, huden får ny elasticitet och spänst vilket leder till minskade fina linjer i det behandlade området.

De produkter som vi använder på kliniken innehåller bedövningsmedel vilket gör att behandlingen och injektionerna känns mindre. Vi rekommenderar en kur med 3 behandlingar med ett intervall på 2- 4 veckor. Efter genomförd kur kan du förvänta dig ett resultat som håller upp till 12 månader.


Behandling av rynkor och linjer

Vi använder endast trygga och beprövade produkter på våra kliniker. De är följsamma och mjuka och bygger på det kroppsegna ämnet hyaluronsyra som injiceras vid linjer och rynkor. Med denna behandling kan vi minska rynkor, skapa volym och förstärka ansiktskonturen. Behandlingen är naturlig och kan användas kontinuerligt, ofta med långvariga resultat. Den passar bra till behandling av nasolabiala veck och marionettlinjer.

Efter den första behandlingen krävs ibland en mindre behandling inom 2 - 4 veckor för att få bästa möjliga resultat. Resultatet minskas gradvis över tid och behöver fyllas på ibland för att behålla effekten. Många väljer att göra ytterligare en behandling efter 6 - 12 månader. Den kan hålla i upp till 18 månader men det beror på vilket område som behandlas och personens övriga livsstil.

Boka hälsokontroller i Uppsala på vår centralt belägna klinik