Hälsoundersökning Uppsala

Boka hälsoundersökning i Uppsala

Välkommen att boka hälsoundersökning. Hos oss möts du av sjuksköterska och läkare som ger dig en omfattande genomgång av din hälsostatus, både genom manuella undersökningar och omfattande provtagning enligt dina behov och önskemål. Boka tid för hälsoundersökning med hjälp av knappen nedan.


Hälsoundersökning bör göras regelbundet

Var det länge sedan du var på hälsoundersökning senast? Vi rekommenderar att du kommer på hälsoundersökning varje eller vartannat år, beroende på din nuvarande hälsostatus och ålder. Att regelbundet kontrollera sin hälsa gör det möjligt att förebygga många besvär och att upptäcka eventuella avvikelser på ett tidigt stadium.

Då den offentliga vården i Sverige är hårt belastad är det många som missar att regelbundet undersöka hur det står till med hälsan. Många vårdcentraler erbjuder endast undersökningar vid misstanke om sjukdom. Vi tror istället på att det är bättre att undersöka sin hälsa, även om man känner sig frisk. Det är vanligare än man tror med dolda besvär såsom förhöjda blodfetter, högt blodtryck och olika former av brister i blodvärden som exempelvis anemi. Dessa upptäcks inte om man inte tar blodprover eller utför blodtrycksmätning.

Genom att upptäcka och sätta in åtgärder i tid kan svårare besvär undvikas, vilket lönar sig i längden både för individen och för vården i stort. Vi arbetar därför aktivt för att så många som möjligt ska komma på regelbundna hälsoundersökningar.

Här möts du av fräscha, ljusa och ombonade lokaler. Utöver hälsoundersökningar och provtagning kan du även få hjälp av psykolog, träffa kostrådgivare och få massage hos oss. Vi vill vara en mottagning där du känner dig hemma och blir väl omhändertagen.

Omfattande hälsoundersökningar för både
privatpersoner och företag i Uppsala