Företagshälsovård Stockholm

En heltäckande mottagning för hälsa

Hälsovård för både företag och privatpersoner. Välkommen till vår centralt belägna klinik på Strandvägen 7A i Stockholm. På vår mottagning får du tillgång till ett brett utbud av tjänster såsom hälsoundersökning / hälsokontroll, provtagning (blodprov och andra tester), vaccination, kostrådgivning, psykologsamtal och friskvård i form av klassisk svensk massage. Vi vill vara en personlig hälsovårdsmottagning i framkant där du känner dig sedd, blir väl omhändertagen och får individuellt anpassade råd för en bättre hälsa. Varmt välkommen att boka tid hos oss redan idag.


Företagshälsovård i toppklass

Ett friskt företag har friska medarbetare. Vi tror på en helhetssyn på hälsa och på att arbeta förebyggande för ett högre välmående. Därför får ni mer än enbart hälsokontroller och undersökningar när ni tecknar avtal för företagshälsovård hos oss.

Genom att erbjuda tjänster som friskvårdsmassage, kostrådgivning och samtal med psykolog som komplement till den ordinarie hälsovården så ser vi till att era anställda får möjlighet till rådgivning och stöd i både det yttre och det inre. Det ger fördelar både för er som företag och för de anställda då ni alltid vet vart ni kan vända er med frågor gällande hälsa - yttre såväl som inre.

Vid tecknande av avtal för företagshälsovård i Stockholm kan ni välja mellan våra fasta paket eller skräddarsydda lösningar som är anpassade till just er verksamhet. Det brukar vara uppskattat i verksamheter där det finns specifika krav på exempelvis regelbundna syntester eller andra former av hälsokontroller. Kontakta oss så bokar vi in ett möte där vi berättar mer om vad vi kan erbjuda inom företagshälsa.

företagshälsovård Stockholm

Våra övriga tjänster

På vår mottagning i Stockholm kan du få hjälp med följande:

Hälsoundersökning / Hälsokontroll

Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar där du får svar på hur det står till med din hälsa i dagsläget. Vi utför både manuella kontroller av exempelvis blodtryck, vikt och lungstatus samt kompletterar med omfattande blod- och urinprovtagning för att ge en tydlig bild av din hälsostatus.

Blodprov

Vi utför både enklare och mer omfattande blodprovstagning utifrån dina behov. Blodprov ingår alltid som del av våra hälsokontroller, men går även att boka enskilt för specifika ändamål, till exempel vid remiss från läkare. Du väljer själv vilka analyser som ska ingå i ditt blodprov. Några vanliga blodprovstyper är exempelvis undersökningar av sköldkörtelfunktion, PSA (prostataprov för män), blodstatus gällande järn, andra mineraler och vitaminer samt kolesterolvärden.

Vaccinationer

Vi utför alla typer av vaccinationer, inklusive resevaccin mot hepatit A och B, TBE-vaccin, påfyllnadsvaccin mot stelkramp, kikhosta och difteri, HPV-vaccin och vaccin mot pneumokocksjukdom. Observera att vi endast vaccinerar personer över 18 års ålder på våra mottagningar.

Samtal med psykolog

Din mentala hälsa är minst lika viktig som den kroppsliga. Ibland kan man behöva extra stöd i form av samtal med en kvalificerad psykolog, exempelvis vid nedstämdhet, trauma, sorgeprocesser eller att du har fastnat i någon form av negativt beteende eller missbruk. Psykologsamtal kan även bokas som en del av våra erbjudanden om företagshälsovård.

företagshälsovård Stockholm

Kostrådgivning

Hos oss har du möjlighet att träffa licensierad kostrådgivare som ger dig individuellt anpassade kostråd utifrån dina personliga mål. Råden anpassas till om du har behov av anpassad kost på grund av livsstilssjukdomar som exempelvis högt blodtryck eller diabetes eller om du önskar uppnå en viktökning, viktminskning eller vill bygga muskler. Målet är en hälsosam syn på kost utan förbud och det finns möjlighet till individanpassade kostscheman. Vi har även kompetens gällande återhämtning efter ätstörning.

Fostertest

Fostertestet NIPT Harmony är ett ingående och icke invasivt blodprovsbaserat screeningtest som kan utföras redan från den tionde graviditetsveckan. Här analyseras sannolikheten för om fostret kan tänkas ha Downs, Edwards eller Pataus syndrom. Som tillval finns även analys av fostrets kön och eventuella könskromosomavvikelser.

Klassisk svensk massage

Friskvård i form av klassisk svensk massage är uppskattat av många. Det är en massageform som hjälper till att lösa upp spänningar, behandla och förebygga skador. Massage kan bokas som enstaka behandlingar eller för en längre rehabiliteringsperiod. Företagare kan boka massage åt sina anställda som en del av sin företagshälsovård - både med behandlingar hos oss eller genom att vår massör kommer ut till era lokaler.

Hälsovård med personligt bemötande och omtanke.
Välkommen till vår centrala klinik i Stockholm.